Laswerken

Laswerken Geldof

Algemene Laswerken

Bij Laswerken Geldof uit Torhout kunt u terecht voor allerhande laswerken, van klein tot groot. Zo vervaardigen wij naast onze stalen poorten, trappen, vuurkorven en design tuinmeubelen ook kleinere stalen voorwerpen zoals afdekplaten voor zwembadfilters, brievenbusdeurtjes, sierelementen voor watertafels, kaders voor reclamepanelen en zoveel meer.
Ook voor grotere projecten in de bouw verzorgen wij allerhande laswerken zoals staalconstructies op maat en poutrellen voor b.v. een uitbouw of verbouwing. Constructies in staal zijn bijzonder sterk, duurzaam en ideaal om open ruimtes te creëren of grote glaspartijen aan te bevestigen.
Ook productiebedrijven kunnen bij ons aankloppen voor allerlei herstellingswerken aan industriële staalconstructies en stalen onderdelen van machines en werktuigen…

Kleine laswerken

Afdekplaten voor zwembadfilters, brievenbusdeurtjes, sierelementen voor watertafels, kaders voor reclamepanelen, bijzettafels, kleine meubelen, …

Constructiewerken bouw

Allerhande laswerken voor de bouw zoals staalconstructies op maat of poutrellen voor een uitbouw, verbouwing of om open ruimtes te creëren of grote glaspartijen aan te bevestigen.

Herstellingswerken

Allerhande herstellingswerken aan industriële staalconstructies en stalen onderdelen van machines, werktuigen en apparatuur.

+20 jaar ervaring

Laswerken Geldof is een jong en dynamisch bedrijf uit Torhout. Zaakvoerder Andy Geldof is al ruim 20 jaar actief in de metaalsector en kent dan ook alle knepen van het vak.

Contacteer ons voor alle types van laswerken & design tuinmeubelen