Tuinmeubelen 'POL'

Laswerken Geldof

Tuinmeubelen

Laswerken Geldof

Pure Outdour Living (POL)

Laswerken Geldof uit het West-Vlaamse Torhout, gelegen tussen Roeselare en Brugge, vervaardigt eigentijdse design tuinmeubelen onder de merknaam “Pure Outdoor Living” (POL). Onze oerdegelijke tuintafels, tuinbanken, ligzetels en lounges zijn van een uitmuntende kwaliteit en geven een extra dimensie aan uw tuin of terras. Bij het ontwerp en de fabricatie van onze “POL tuinmeubelen” streven we steeds naar een strakke look in combinatie met maximaal comfort. De robuustheid van het staal gaat perfect samen met het natuurlijke aspect van het hout en creëert op die manier een elegant en uiterst duurzaam eindproduct. Onze lange tuintafels met een strak hedendaags design zijn verkrijgbaar voor 6, 8, 10 en 12 personen. Onze design ligstoelen zijn voorzien van premium wielen voor een makkelijke verplaatsbaarheid.
Wilt u een echte moderne eyecatcher in uw tuin, neem dan zeker contact met ons op!

Tuintafels & Tuinbanken

POL design tuintafels en tuinbanken in staal vormen een echte eyecatcher in uw tuin of op uw terras. Onze robuuste designtafels zijn verkrijgbaar voor 6, 8, 10 en 12 personen.

Ligzetels & Lounges

Uw tuin of terras, de ideale plaats om volledig tot rust te komen. Bij de vervaardiging van onze robuuste stalen ligzetels en lounges streven we steeds naar een strakke look gecombineerd met maximaal comfort.  

Elegant & duurzaam

De robuustheid van het staal gaat perfect samen met het natuurlijke aspect van het hout en creëert op die manier een elegant en uiterst duurzaam eindproduct.

Moderne look

“Pure Outdoor Living” tuintafels, tuinbanken, ligzetels en lounges zijn van een uitmuntende kwaliteit en geven een strakke, moderne look aan uw tuin of terras.

Contacteer ons voor alle types van laswerken & design tuinmeubelen