Vuurkorven

Laswerken Geldof

Vuurkorven

Koop uw trendy vuurkorf bij Laswerken Geldof uit Torhout en breng licht, warmte en sfeer in uw tuin. Onze FIREBALL design vuurkorven zijn met hun 85 cm grote diameter een mooi opvallend object in uw tuin of op uw terras. Met hun robuuste maar tegelijk elegante constructie komen ze in iedere omgeving bijzonder goed tot hun recht. Onze vuurkorven zijn te verkrijgen in cortenstaal of in staal afgewerkt met een vuurvaste poedercoating. Om uw ondergrond te beschermen kunt u ook opteren voor een onderplaat waarop de vuurkorf wordt geplaatst.
Wilt u extra lang kunnen genieten op uw terras op een warme zomeravond? Kies dan zeker voor een vuurkorf en beleef samen met vrienden en familie een onvergetelijke avond rond het knetterende vuur.

 

Opvallend design

Onze FIREBALL design vuurkorven zijn met hun 85 cm grote diameter een mooi opvallend object en geven uw tuin of terras een moderne uitstraling.

Robuust & Duurzaam

Onze vuurkorven zijn te verkrijgen in oersterk cortenstaal of afgewerkt met een vuurvaste poedercoating. Cortenstaal is 10x sterker dan gewoon staal en zeer onderhoudsvriendelijk.

Gezellige sfeer

Vuurkorven brengen licht, warmte en sfeer in uw tuin. Beleef samen met vrienden en familie een onvergetelijke avond rond het knetterende vuur op warme zomeravonden.

Weinig onderhoud

Met een vuurkorf creëert u een groot, gezellig vuur op een beperkte ruimte. Onze Fireball vuurkorven zijn onderhoudsarm en met een optionele onderplaat beschermt u uw ondergrond.

Contacteer ons voor alle types van laswerken & design tuinmeubelen