Poorten

Laswerken Geldof

Poorten

Bij Laswerken Geldof uit Torhout worden alle poorten ontworpen naar de wensen en de noden van de klant waarbij kwaliteit steeds hoog in het vaandel staat. We kunnen al onze stalen poorten combineren met hout en uitrusten met geavanceerde automatisatietechnieken. De automatische aandrijvingen worden gekozen in functie van het type poort en de vleugelbreedte. De automatisatie kan uitgebreid worden met codeklavieren, wifi-bediening, een speciale app op je gsm, een waarschuwingslicht, ….
Laswerken Geldof staat in voor uw project van A tot Z. We maken een inventaris van uw wensen en komen bij u ter plaatse om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Na dit eerste bezoek bezorgen wij u een 3D-ontwerp zodat u een concreet beeld krijgt van hoe uw poort er in detail zal uitzien. Na uw schriftelijk akkoord wordt uw poort in onze eigen werkplaats geproduceerd en vervolgens door onszelf bij u geplaatst en voorzien van alle gewenste automatisatieopties. Uiteraard kunt u ook rekenen op een professionele nazorg en onderhoud.

Cortenstalen poorten

Poorten vervaardigd uit cortenstaal. Cortenstaal is 10 keer sterker dan gewoon staal en zeer onderhoudsvriendelijk. Het staal heeft een mooie natuurlijke roestkleur.

Metalen draaipoorten

Draaipoorten worden meestal tussen 2 gebouwen of afsluitingen geplaatst. De poorten bestaan meestal uit 1 of 2 vleugels die open draaien al dan niet met automatisatie.

Schuifpoorten

Een schuifpoort kan je mooi laten wegschuiven achter een afsluiting of gebouw zonder dat je veel plaats verliest op de oprit. Schuifpoorten kunnen zowel vrijdragend of op een rail, al dan niet met automatisatie.

Tuinpoortjes

Tuin- of toegangspoortjes zijn al even belangrijk voor het afsluiten van uw woonhuis. Deze kunnen tevens met de nodige beveiliging worden uitgerust.

Contacteer ons voor alle types van laswerken & design tuinmeubelen