Trappen

Laswerken Geldof

Trappen & Leuningen

Laswerken Geldof uit Torhout (West-Vlaanderen) produceert hoogkwalitatieve stalen trappen en leuningen, zowel voor binnen- als buitentoepassingen:

Stalen trappen binnen: een stalen trap biedt heel veel mogelijkheden in vergelijking met andere materialen zoals hout of natuursteen. Staal is immers een zeer sterk materiaal en kan bijgevolg veel gewicht dragen met slechts een minimum aan draagpunten. Een stalen trap is doorgaans wat duurder dan andere materialen maar de combinatiemogelijkheden zijn eindeloos. Zowel in een heel moderne als in een meer alledaagse omgeving komt een stalen trap bijzonder goed tot zijn recht. Stalen trappen zijn tevens combineerbaar met traptreden in hout of kunststof. Onze trappen worden geproduceerd in inox of blankstaal al dan niet afgewerkt met een poedercoating.

Stalen trappen buiten: een stalen trap of bordes voor buitentoepassingen, loodsen en industriegebouwen wordt doorgaans in gegalvaniseerd staal vervaardigd om roestvorming te voorkomen en een lange levensduur te kunnen garanderen.

Trapleuningen en balustrades:  een goede trapleuning moet voldoen aan hoge veiligheidseisen zodat u zonder enig risico uw trap kunt betreden. Hierbij is de hoogte van de leuning zeer belangrijk die volledig op maat van de klant wordt geproduceerd. Een trapleuning kan zowel strak, modern of klassiek worden uitgevoerd om de juiste uitstraling aan uw interieur te geven. Onze trapleuningen worden vervaardigd in gelakt staal of inox. Hierbij zijn de mogelijkheden qua design zeer uitgebreid.

Sterk materiaal

Staal is een zeer sterk materiaal dat bijgevolg vèèl gewicht kan dragen waarbij het aantal draagpunten tot een minimum kan beperkt worden.

Vlot combineerbaar

Stalen trappen en traptreden zijn makkelijk combineerbaar met hout of kunststof en kunnen in een heel uitgebreid kleurenpallet worden vervaardigd.

Gevarieerd design

De mogelijkheden qua vorm en look van een stalen trap zijn eindeloos. U kan kiezen voor een industrieel, modern of robuust design. Een stalen trap past dan ook in zo goed als elk interieur.

Diverse types leuningen

Een trapleuning kan zowel in een strakke, moderne als klassieke stijl worden vervaardigd en geeft uw trap de gewenste uitstraling.

Contacteer ons voor alle types van laswerken & design tuinmeubelen